ervaringen van anderen

Lees de mooie ervaringen van vrouwen met wie ik heb mogen werken

Met liefde werk ik voor de vrouwen die op mijn pad komen. Mijn doel is om mensen zich te laten realiseren dat ze kunnen groeien. Ik houd van impact maken en geef graag tips en inzichten die zij kunnen gebruiken om verder te komen. En als ik kansen voorbij zie komen, dan deel ik die. We zijn allemaal mensen en als ik iemand kan verder helpen is dat geweldig!

Sheila Kloppert

Deelnemer via de Sociale Dienst

Op 13 augustus 2019 had ik een afspraak bij de Sociale Dienst. Toevallig een gesprek met Nancy Herkul. De afspraak was voor mij heel belangrijk. Ik heb namelijk een keuze gemaakt. Ik heb de keuze gemaakt om daadwerkelijk voor mijzelf te kiezen. De knop is om. Ik stap uit de angst en ik ga ervoor! Voor de volle 100%.

Als je dit leest, ben ik mijzelf nog aan het knijpen. Is het waar? Is dit wat ik heb ervaren? Écht waar? Ik knijp mijzelf nogmaals. JA, het is WAAR. Nancy gaf mij een energieboost waar je U tegen zegt. Ze luisterde naar mijn verhaal en omarmde mijn plannen en mijn dromen! Deze dame stimuleerde, motiveerde, gaf mij tips, tools en gaf mij zo’n serieus gehoor dat ik er eigenlijk nog steeds ondersteboven van ben.

Het voelt als de kroon op al mijn ploeteren, op alle sollicitaties die eigenlijk totaal niet bij mij pasten, op alle afwijzingen die ik kreeg en op het toch ieder keer weer met frisse moed verder gaan.

Lees hier mijn hele ervaring

In de afgelopen 2 jaar hebben 3 personen voor mij het verschil gemaakt. Alle 3 de personen werken bij de Sociale Dienst. Verleden jaar adviseerde een medewerker mij om eens te kijken of het ondernemerschap iets voor mij zou kunnen zijn. Het zaadje was geplant. Een andere medewerker gaf mij tijd en lering om vorm te geven aan mijn bedrijf. En nu Nancy. Tot dit gesprek waren mijn ideeën nog dromen die wel al concreet vorm hebben gekregen in naam van mijn bedrijf SBM Coaching – De Verandercoach, maar die nog geen platform hebben gekregen om uit te komen. Tot nu!

Het universum heeft mijn wensen gehoord en vertaald in de kansen die ik nu krijg. Ik pak ze met beide handen aan. Ik ga doen waarvoor ik op deze aarde gekomen ben! Ik ga mijn missie vervullen. Mijn missie om het pad te verlichten voor diegenen die (even) dwalen in het donker of diegenen die wat licht nodig hebben om te gaan stralen in eigen licht. Ik kan het verschil maken. Het verschil wat soms zo nodig is om licht te zien aan de horizon, om dromen waar te maken of om angst en verdriet om te zetten in hoop en perspectief.

Slapen is er niet veel van gekomen na het gesprek met Nancy. Mijn brein maakt overuren! Het geeft me los van het slaapgebrek vooral een enorm geluksgevoel. Ik mag vorm geven aan mijn gevoel waar ik zolang niet bij kon, omdat ik met mijn verstand moest overleven! Ik vaar op een adrenalinestoot voor een maand!

Al het opgespaarde wil er sinds mijn burn-out uit. Eerst mijn boek, vervolgens iedere dag wel schrijven. Schilderen, huppelen, een groot vat vol energie die zich nu ook nog eens gewaardeerd voelt en weet hoe te stromen. Dat gevoel kende ik niet en het is groots! Dankjewel Nancy voor je vertrouwen en je geloof in mij! JIJ straalde zoveel overtuiging uit in het geloof wat jij in mij hebt en jij omarmde mijn zijn en mijn verhaal zo krachtig dat ik mij in al mijn zijn gehoord en gezien voelde. Jouw motiverende stimulatie, jouw open vrije houding en jouw kracht geven een energie af die de ander versterkt in persoonlijkheid. JIJ maakt het verschil. Dit is er eentje van mijn zoon voor mij maar ik geef hem ook aan jou: JIJ verandert niet alleen perspectieven maar je verandert ook daadwerkelijk de kwaliteit van leven van de ander!

Voor mij is verschil gemaakt.

Er is geen obstakel die ik niet aan kan en de Mount Everest is een eitje … 

 

Nu ben ik aan zet!

WhatsApp chat