fbpx
ervaringen van anderen

Lees de mooie ervaringen van vrouwen met wie ik heb mogen werken

Met liefde werk ik voor de vrouwen die op mijn pad komen. Mijn doel is om mensen zich te laten realiseren dat ze kunnen groeien. Ik houd van impact maken en geef graag tips en inzichten die zij kunnen gebruiken om verder te komen. En als ik kansen voorbij zie komen, dan deel ik die. We zijn allemaal mensen en als ik iemand kan verder helpen is dat geweldig!

Sheila

Op 13 augustus 2019 had ik een afspraak bij de Sociale Dienst. Toevallig een gesprek met Nancy Herkul. De afspraak was voor mij heel belangrijk. Ik heb namelijk een keuze gemaakt. Ik heb de keuze gemaakt om daadwerkelijk voor mijzelf te kiezen. De knop is om. Ik stap uit de angst en ik ga ervoor! Voor de volle 100%.

Als je dit leest, ben ik mijzelf nog aan het knijpen. Is het waar? Is dit wat ik heb ervaren? Écht waar? Ik knijp mijzelf nogmaals. JA, het is WAAR. Nancy gaf mij een energieboost waar je U tegen zegt. Ze luisterde naar mijn verhaal en omarmde mijn plannen en mijn dromen! Deze dame stimuleerde, motiveerde, gaf mij tips, tools en gaf mij zo’n serieus gehoor dat ik er eigenlijk nog steeds ondersteboven van ben.

Het voelt als de kroon op al mijn ploeteren, op alle sollicitaties die eigenlijk totaal niet bij mij pasten, op alle afwijzingen die ik kreeg en op het toch ieder keer weer met frisse moed verder gaan.

Lees hier mijn hele ervaring

In de afgelopen 2 jaar hebben 3 personen voor mij het verschil gemaakt. Alle 3 de personen werken bij de Sociale Dienst. Verleden jaar adviseerde een medewerker mij om eens te kijken of het ondernemerschap iets voor mij zou kunnen zijn. Het zaadje was geplant. Een andere medewerker gaf mij tijd en lering om vorm te geven aan mijn bedrijf. En nu Nancy. Tot dit gesprek waren mijn ideeën nog dromen die wel al concreet vorm hebben gekregen in naam van mijn bedrijf SBM Coaching – De Verandercoach, maar die nog geen platform hebben gekregen om uit te komen. Tot nu!

Het universum heeft mijn wensen gehoord en vertaald in de kansen die ik nu krijg. Ik pak ze met beide handen aan. Ik ga doen waarvoor ik op deze aarde gekomen ben! Ik ga mijn missie vervullen. Mijn missie om het pad te verlichten voor diegenen die (even) dwalen in het donker of diegenen die wat licht nodig hebben om te gaan stralen in eigen licht. Ik kan het verschil maken. Het verschil wat soms zo nodig is om licht te zien aan de horizon, om dromen waar te maken of om angst en verdriet om te zetten in hoop en perspectief.

Slapen is er niet veel van gekomen na het gesprek met Nancy. Mijn brein maakt overuren! Het geeft me los van het slaapgebrek vooral een enorm geluksgevoel. Ik mag vorm geven aan mijn gevoel waar ik zolang niet bij kon, omdat ik met mijn verstand moest overleven! Ik vaar op een adrenalinestoot voor een maand!

Al het opgespaarde wil er sinds mijn burn-out uit. Eerst mijn boek, vervolgens iedere dag wel schrijven. Schilderen, huppelen, een groot vat vol energie die zich nu ook nog eens gewaardeerd voelt en weet hoe te stromen. Dat gevoel kende ik niet en het is groots! Dankjewel Nancy voor je vertrouwen en je geloof in mij! JIJ straalde zoveel overtuiging uit in het geloof wat jij in mij hebt en jij omarmde mijn zijn en mijn verhaal zo krachtig dat ik mij in al mijn zijn gehoord en gezien voelde. Jouw motiverende stimulatie, jouw open vrije houding en jouw kracht geven een energie af die de ander versterkt in persoonlijkheid. JIJ maakt het verschil. Dit is er eentje van mijn zoon voor mij maar ik geef hem ook aan jou: JIJ verandert niet alleen perspectieven maar je verandert ook daadwerkelijk de kwaliteit van leven van de ander!

Voor mij is verschil gemaakt.

Er is geen obstakel die ik niet aan kan en de Mount Everest is een eitje … 

Nu ben ik aan zet!

Christelle

Graag wil ik een kort verhaal vertellen over mijzelf en mijn training die ik deed bij Nancy. In het begin voelde ik me gedwongen door de Sociale Dienst, want ik wist niet wat me te wachten stond. Al de eerste dag van de training kwam Nancy 5 minuten te laat. Mijn groepje begon al te zeuren: “Waarom is ze te laat? Als wij 5 minuten te laat op onze afspraak komen, zouden ze onze uitkering inkorten.” Toen we naar binnen gingen liep alles anders dan wat ik in mijn hoofd had. Ik kwam alleen omdat ik bang was om mijn uitkering te beëindigen. Maar ik had het goed fout, echt mis. Ik kwam voor een vrouw die totaal anders denkt dan ik: zo lief, zo positief en ik werd gelijk verliefd op de training. Ik kwam iedere woensdag zonder probleem met veel energie en veel liefde. Want het was als mijn werk geworden. 

Lees hier mijn hele ervaring

Ik ben de Sociale Dienst en Nancy heel erg dankbaar. Ik heb mezelf goed kunnen her-leren. Tijdens deze training gebeurden echt veel dingen. Het was alsof deze training alleen voor mij was gemaakt. Nancy kwam in mijn leven als een moeder en mijn heldin, om alles voor mij te veranderen naar het positieve. Ik was altijd positief, maar met Nancy was het echt anders.

Deze korte tijd met haar was niet voor niks, want niets in het leven is toeval. Dus deze training was niet toevallig in mijn leven. Ik heb er veel aan gehad. Ja, ik weet dat ik niet altijd gemakkelijk was, maar met Nancy krijg je toch een positief antwoord. Zij respecteert iedereen. Ze ziet zichzelf niet als een hoog persoon en ik als een minder persoon omdat ik in een uitkering zit. Nee. We zijn allemaal mensen. Dat zijn haar woorden die mij elke dag motiveerden met een mindset om vooruit te gaan en positief te denken. Als de anderen het kunnen, dan kan ik dat ook. Pak je kans, laat niks liggen dat zijn de woorden die ik nu vast heb en ga ik het ook nooit meer loslaten.

Ik ga het niet verder uitbreiden, want ik zei: kort verhaal. Maar ik bewonder haar echt en ik dank haar voor alles. Op naar de succes!

Melanie

De mindsettraining van Nancy was voor mij een enorme leuke training. Ik heb ontzettend veel geleerd over wie ik ben en waar ik vandaan kom. Ook de breinkennis heeft mij veel inzichten gegeven over hoe het wel moet en hoe het vooral niet moet. Als alleenstaande moeder loop je vaak tegen dingen aan waar je jezelf even geen raad mee weet. Door de mindsettraining en de breinkennistraining ben ik me een stuk meer bewust van wat ik mijn kind wil bieden en heb te bieden. Als ik er maar zelf hard genoeg voor werk. Ik kan nu beter nadenken over oplossingen hiervoor.

Lees hier mijn hele ervaring

Nancy de trainer die deze training gaf, deed het op een hele leuke manier waardoor de trainingen niet zwaar leken, maar toch wel heel veel stof bevatten wat onze hersenen lieten werken. Ik denk persoonlijk dat meer alleenstaande moeders baat hebben bij zo’n mindsettraining. Je leert niet alleen heel veel over wie je bent en wat je kan veranderen, maar je maakt ook contacten met andere moeders. Vaak zijn alleenstaande moeders ook eenzaam en zo krijg je toch ook contacten erbij. Waar je jezelf mee kan relaten omdat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

Ik vind dat Nancy de trainingen op een goede positieve en leuke manier heeft gegeven. En ik sta ervoor om te zeggen: dit moet zij zeker voortzetten. Want heel veel moeders zullen er baat bij hebben.

Ellen

My new motto: “Don’t be pushed around by the fears in your mind: more gratitude less worrying”. Before I got involved with the uitkering system, I had heard about how worrisome the socialedienst are. People complained how insensitive they were and how they bombarded participants to look for jobs. This was a notion for me but I believed them to be facts.

A little over a year into my uitkering, I received the letter from Nancy about the “Make it work” traject. My initial reaction was anger because I said to myself “There they go again using the power to force us to do things we wouldn’t want to do”. Nevertheless, I still attended this traject with a grain of salt knowing well that failing to participate could harm me if I was cut off from my uitkering.

The first meeting with Nancy was the turning point for me. This strong woman wanted to help us single mothers and was not there to judge. She was open to our stories and was ready to give motivation where that was needed.

Lees hier mijn hele ervaring

The whole brain training exercises for me has done a 360 on my outlook.

Before the brain training, I used to spend hours thinking how terrible my life was. I used to be furious about how my education had gone to waste during home taking less than €1000 a month whilst my classmates are working and having major life goals. My whole mindset was in chaos. I always felt small with myself and had this negative aura all around.

However, this changed in the few weeks of this traject. I found myself having a leaning place to go for Friday mornings instead of wallowing in self-pity on my couch. I developed a new understanding of success. Even though I am not successful with working, I am successful with other things and I started making positive affirmations about myself.  Like the quote says: “Failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”

I learnt to be and remain thankful in my situations and see the best in my situation. Think about it. Most single mothers or women in other countries do not have the luxury of getting money every month from the social system. Most have nothing but we have everything (maybe not, what we want but what will help). Therefore, this was a blessing. I learnt this from the traject.

Moreover, during the brain training workshop. I understood more about why women think the way they do. I have lived my whole life thinking the man’s brain was faster or better than the woman whereas this is not in any way true. However, how we think and subsequently use our brain could be because of our upbringing. Certain information as well as perception may be stuck with us through childhood, which might have affected the way we perceive the world and how our brain works with information particularly about our outlook on the world.

What I have taken from these 15 weeks of workshop is to be positive in every aspect of my life no matter how things turn out, always be thankful and use the law of attraction to get the best out of the world.

Learning how to set SMART goals, learning to use LinkedIn, money mindset and selfbeschikking were added bonuses of these few weeks. These I will implement in my day-to-day life to help me reach where I want to be in the near future.

My gratitude goes to Nancy for empowering me!

WhatsApp chat