fbpx

Deze week kreeg ik een prachtige mail van Sheila. Toevallig kwam ze in augustus bij mij op gesprek bij de sociale dienst. Ik viel in voor een collega, maar blijkbaar was ons gesprek precies wat zij nodig had. Ze mailde me dat ze heel graag een blog wilde schrijven over hoe ik haar geholpen heb. Het is mijn doel om mensen te laten groeien. Dan is het helemaal geweldig om te zien hoe iemand de tips die ik geef en de inzichten die ik deel, gebruikt om verder te komen.

Ik houd van kansen bieden

Sheila is een heel bijzondere vrouw die een net zo bijzondere shift doormaakte. Een collega van de sociale dienst vroeg me laatst zelfs hoe het met haar ging. Binnen de sociale dienst was het opgevallen waar zij mee bezig is en hoe ik dit had aangepakt. Want dat vind ik het mooie; ik houd van kansen bieden en als ik iemand kan verder helpen op zijn of haar pad dan doe ik dat. Ik voel aan wat zij nodig hebben en speel daarop in. En voor Sheila betekent dat onder andere dat ze haar verhaal gaat vertellen in mijn training.

Realiseren dat je kunt groeien

Sheila is een voorbeeld voor andere vrouwen. Sinds deze maand begeleid ik 3 groepen alleenstaande vrouwen en daarvoor heb ik Sheila gevraagd om haar ervaringen en inzichten te delen. Er zijn zoveel vrouwen die een duwtje in de goede richting zoeken. Zij is een successtory en een inspiratie voor iedereen die stappen wil zetten naar een beter leven. Laatst vroeg een vrouw mij waarom ze een LinkedIn account zou moeten aanmaken. Ik noemde Sheila als voorbeeld. Zij heeft haar LinkedIn account aangemaakt en heeft na ons gesprek gelinkt met mij. LinkedIn is zo’n simpele manier om je kansen te vergroten, gewoon door te netwerken en jezelf te laten zien. Maar het is vooral mindset waar het om gaat; realiseren dat je kunt groeien.

Verder op weg helpen

Deze vrouw is een doorpakker en als ik haar kan helpen om haar pad te volgen doe ik dat graag. Ik ga Sheila daarom ook voordragen bij een gemeente in haar buurt om daar zelf als coach aan de slag te gaan. Ik ken daar mensen en ik weet wat zij kan, dat is een win-win. En ik ga haar verder coachen vanuit de sociale dienst. Een mooie kans om haar nog verder op weg te helpen!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van Sheila? Zij heeft haar ervaringen in eigen woorden opgeschreven in een review op mijn website. Die vind je hier.

Wil je net als Sheila samen kijken naar de kansen die er voor jou liggen? Mail mij voor de mogelijkheden.

WhatsApp chat