fbpx

Zondag 17 maart 2019 was het zover! Het allereerste BE You Event voor vrouwen die voor alles en iedereen zorgen, behalve voor zichzelf. Een event waar ze volledig zichzelf konden zijn en even helemaal konden opladen.
De genodigden waren zo enthousiast dat ze al vroeg aanwezig waren. Sommige zelfs wel 2 uur van tevoren, terwijl het event pas om 11:00 uur begon. Zo toe waren ze aan een dagje voor zichzelf.

Een ambiance om te wow-en 😍

De locatie was prachtig aangekleed, perfect, schitterend en knus.
In deze huiselijke sfeer hebben we een vrouwelijke energie gecreëerd. Een veilige sfeer waarin iedereen zichzelf kon zijn. Het werd een dag waarvan iedereen had gedroomd.

Welkom

De dag startte met een heerlijk welkomstdrankje, waarna de genodigden zelf konden bepalen of ze eerst een stoelmassage wilden of werden opgemaakt. Jammer genoeg liep er wat mis bij de make-up-artists. Er zouden er 3 zijn; er was er maar 1. Daardoor liep de dag een beetje uit en werd de tijd voor de training gehalveerd. Maar dat liet de pret niet drukken.

Interactieve training

Want na een heerlijke lunch heb ik alsnog de training deels gegeven.
De training startte met een filmpje die ik zelf in elkaar heb gezet over “Isn’t it Romantic?” van Rebel Wilson. Daarop heb ik de gelegenheid gegeven om erop te reageren. Wat zie jij in de film? Om het inzicht “Wat je denkt ben je zelf” duidelijk te maken.

Daarna pakte ik een grote dobbelsteen en aan de hand van 6 vragen hebben we elkaar NOG beter leren kennen. Door de veilige sfeer konden de vrouwen hun persoonlijke verhaal kwijt om inzichten te krijgen en elkaar te helpen om nog meer bij jezelf te komen. Het thema ‘Niet kiezen voor jezelf’ en de gevolgen hiervan kwam duidelijk naar voren.

We gaan nog niet naar huis

Het was zo fijn die zondag. Er waren allerlei verschillende vrouwen. Sommigen zaten in de bijstand, anderen hadden wel een baan en er waren zelfs vrouwen bij die een eigen bedrijf hadden. Maar stuk voor stuk vonden ze het jammer dat de dag ten einde was. Ze wilden eigenlijk niet meer naar huis, want ze weten hoe moeilijk het is om de mooie energie van het event vast te houden als ze eenmaal thuis zijn. De kans is groot om weer te vervallen in oude patronen.

Daarom is het ontzettend belangrijk hieraan te blijven werken. Ik ontwikkel dan ook een online training om handvatten aan te reiken hoe je voor jezelf kiezen dagelijks kunt blijven doen, dus ook thuis.

Een greep uit de reacties van vrouwen die aanwezig waren:

“Nancy, enorm bedankt voor de prachtige dag. Ik heb ervan genoten, maar vooral ben ik het vrouwzijn meer gaan waarderen. Mindset is zeker een hele belangrijke factor om de stappen in de juiste richting te zetten en een veranderingsgolf in jezelf en om je heen te activeren. Merci merci merci.”

“Merci Nancy, een stevige brasa en een applaus want het is je gelukt om ons een geweldige, inspirerende dag te laten beleven op een prachtige locatie.”

“Bedankt voor al het moois en je krachtige woorden van jou en ook van de andere vrouwen. We hebben zoveel gedeeld op deze ene dag. Er was veel herkenning. Ik ben blij te merken dat we hier niet alleen in staan, dat maakt ons sterk.”

“Nancy Herkul is het soort vrouw… zij houdt van jou voor de persoon die je BENT. Voor de vrouw in jou. Tijdens het event herinnerde ze mij eraan, dat het okee is om in eerste instantie aan mezelf te denken en aandacht te hebben voor wie ik BEN en wat ik WIL. En wat ik vanuit mijn hartenwensen kom brengen.”

Ben je benieuwd wanneer het volgende event plaatsvindt. Kijk dan onder Events voor meer informatie en om je aan te melden.

WhatsApp chat